Про Міжнародну науково-практичну конференцію «СОЦІАЛЬНА ПОЛІТИКА: ВИКЛИКИ ЧАСУ»

Кафедра соціальних технологій ФЛСК НАУ виступила співорганізатором Міжнародної науково-практичної конференції «СОЦІАЛЬНА ПОЛІТИКА: ВИКЛИКИ ЧАСУ», присвяченої 190-річчю УДУ імені Михайла Драгоманова. яка проводилася 24 квітня 2024 року.
На конференції розглядалися питання міжнародної співпраці та академічної мобільності, актуальні проблеми соціальної роботи в умовах сьогодення, пріоритети та тенденції розвитку соціальних служб та соціальних інституцій в умовах сьогодення, соціальне забезпечення різних категорій населення в умовах сьогодення.
Доцентом кафедри соціальних технологій Петренко Т.В. підготовлений виступ з актуального питання щодо підготовки фахівців соціальної сфери в Україні, зокрема в Національному авіаційному університеті.
У конференції взяли участь представники Wyższa Szkoła Lingwistyczna w Częstochowie (Польща) та Państwowа Akademia Stosowanych w Chełmie (Польща), з якими кафедра соціальних технологій співпрацює понад сім років у питання обміну досвідом, підвищення кваліфікації кадрів та навчання студентів за програмою подвійного диплому і паралельного навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *