Про навчальну програму від Української Волонтерської Служби

Щоб зрозуміти основи волонтерства і базові правила допомоги, партнери та друзі Prometheus — Українська Волонтерська Служба — запрошує на навчальну програму.

Участь можуть взяти всі, хто прагне розпочати шлях у волонтерстві, прокачати себе та зрозуміти, як наш талант може перетворитись в допомогу людям у потребі. Вебінар також буде корисним освітянам, щоб навчати та залучати учнів до волонтерства.

Навчальна програма складається з 7 лекцій, які щовівторка будуть проводити кваліфіковані тренери та тренерки Української Волонтерської Служби:

Учасники дізнаються, як долучитись до волонтерства, де шукати можливості та до яких організацій можна долучитись самостійно.

Для участі потрібно заповнити форму реєстрації та обрати потрібні дати:
https://forms.gle/qDJ9YunAvNnT1Ydq8
Щовівторка двоє кваліфікованих тренерів(-ок) Української Волонтерської Служби розкажуть про:
🔸 16 квітня — основи волонтерської діяльності.

🔸 23 квітня — різниця між волонтерством та іншою діяльністю.

🔸 30 квітня — історія розвитку волонтерства.
🔸 14 травня — види волонтерства.

🔸 21 травня — права та обовʼязки волонтерів.

🔸 28 травня — безпекові правила у волонтерстві.

🔸 4 червня — як зробити перший крок у волонтерстві.

Хто може взяти участь? Всі, хто має бажання допомагати іншим якісно. Вебінари також будуть корисними освітянам, щоб навчати та залучати учнів до волонтерства.

Вебінари триватимуть з 16 квітня до 4 червня щовівторка о 16:00. Реєстрація доступна протягом всієї навчальної програми.

Реєстрація триває до кінця всієї навчальної програми — до 4 червня. Учасники, які пройдуть всі 7 вебінарів, отримають сертифікат про проходження навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *