Про засідання гуртка ФІНАНСОВА ГРАМОТНІСТЬ в соціальній роботі

Фінансова грамотність — нова суперсила сучасної людини. Студенти є другою після літніх людей категорією, якій найскладніше отримати та ефективно керувати грошима. Разом з тим, у молоді є набагато більше інструментів та можливостей, щоб покращити свій фінансовий стан.

16.05.2023р. відбулося закриття сезону наукового гуртка «Фінансова грамотність в соціальній сфері» під керівництвом кандидата економічних наук, доцента кафедри соціальних технологій Прожоги Ірини Валентинівни зі студентами  2-го курсу спеціальності 231 «Соціальна робота».
Тема засідання: “Страхування та пенсійне забезпечення. Закриття простору в якому працювали рік”. В Україні обов’язкове пенсійне страхування полягає у тому, що сам факт укладання трудового договору чи реєстрації особи як суб’єкта підприємницької діяльності породжує зобов’язання сплачувати визначені законодавцем страхові внески незалежно від волі працівника чи роботодавця. Відповідно до пенсійного законодавства лише наявність у суб’єкта трудового стажу є підставою виникнення права на трудову пенсію за державною програмою пенсійного страхування.
Учасники активно приймали участь в дискусіях щодо страхування та пенсійного забезпечення в реаліях сьогодення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *