Про засідання гуртка Сторітелінг у соціальній роботі

14.02.2023р. відбулося засідання гуртка “Сторітелінг у соціальній роботі” під керівництвом доцента, доцента кафедри соціальних технологій, кандидата педагогічних наук ПЕТРЕНКО Тетяни Вячеславівни. Тема заняття “Алгоритм написання історії. Сторітелінг і віртуалізація світу”.

Щодня навколо нас виникає безліч історій. У деяких із них можна помітити історичний, математичний або моральний контекст, що і робить їх чудовим матеріалом для занять. Саме тому головна якість хорошого оповідача – вміти розгледіти, впіймати та оформити в історію цікавий випадок чи ідею.

Припустимо, що ви вже точно знаєте, про що хочете розказати клієнтам в соціальній роботі. Чи можна одразу починати писати історію? Можна. Але якщо ви прагнете не лише розважити студентів, а переслідуєте дидактичну мету, все ж варто ретельно підготуватися. Ох, і жарко було сьогодні на засіданні гуртка!
Учасники гуртка привітали Тетяну Вячеславівну з Перемогою в конкурсі “По сторінкам Ремарка” в номінації “Проза”. Бажаємо ще більшого натхнення та успіхів в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *