Брифінг “20 кроків до сталого майбутнього” для здобувачів ІІ рівня (магістр) кафедри соціальної роботи та реабілітації

9 жовтня 2024 року в рамках дисципліни “Сталий розвиток та соціальна відповідальність” під керівництвом доцента, кандидата економічних наук, доцента кафедри соціальної роботи та реабілітації Ірини Валентинівни ПРОЖОГИ було проведено брифінг для здобувачів вищої освіти ІІ рівня (магістр) на тему: “20 кроків до сталого майбутнього: практичні стратегії та рішення для розвитку громад”.

Під час заходу студенти ГАЙТАН Юлія, ГАЛЄВА Катерина, КРАСНЮК Наталія, ТОКМЕНКО Юлія представили доповіді, в яких розглянули ключові аспекти сталого розвитку та соціальної відповідальності в сучасних громадах. Учасники брифінгу обговорили практичні стратегії, що сприяють розвитку сталих ініціатив, та поділилися досвідом успішних проектів. Особливий акцент було зроблено на реальних прикладах вирішення екологічних, економічних та соціальних проблем через інтеграцію інноваційних підходів та партнерських моделей співпраці на рівні громад.

Захід сприяв активній участі здобувачів у формуванні конкретних рішень для досягнення сталого розвитку, а також підкреслив важливість соціальної відповідальності в професійній діяльності майбутніх фахівців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *