Про захист кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти

11, 12, 13 червня 2024 року на кафедрі соціальних технологій факультету лінгвістики та соціальних комунікацій відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти (І рівень, бакалавр). Ці три дні були насиченими та продуктивними, де випускники продемонстрували високий рівень знань та професійної підготовки.

Здобувачі вищої освіти показали високий рівень написання кваліфікаційних робіт, захисту, а також впевнених відповідей на питання комісії. Теми робіт охоплювали актуальні питання соціальних технологій, соціальних комунікацій та інновацій у цій сфері.

Комісія в складі:
Голова комісії – ГУЗІЙ Наталя Василівна – доктор психологічних наук, професор, професор кафедри теоретичної та консультативної психології Українського державного університету імені М.П.Драгоманова

Заступник голови комісії: КОТИКОВА Олена Михайлівна доктор педагогічних наук, професор, завідувачка кафедри соціальних технологій ФЛСК НАУ

Члени комісії:
ЛИТВИНЧУК Леся Михайлівна – доктор психологічних наук, професор, професор кафедри авіаційної психології ФЛСК НАУ
КОКАРЄВА Анжеліка Миколаївна – кандидат педагогічних наук, професор, професор кафедри педагогіки та психології професійної освіти ФЛСК НАУ
ГОРОДИСЬКА Юлія Петрівна – кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальних технологій ФЛСК НАУ

Секретар комісії: НОВІКОВА Наталя Євгенівна – старший викладач кафедри соціальних технологій ФЛСК НАУ

Комісія високо оцінила знання та роботи випускників, відзначивши їхню академічну майстерність та глибокі дослідження.

Кожен захист став справжнім святом науки, де молоді фахівці продемонстрували не лише теоретичні знання, а й практичні навички, готовність до подальшого професійного зростання. Дякуємо керівникам кваліфікаційних робіт, а саме:

РАДЧЕНКО Марині Ігорівні – канд.психол. наук, доцент, доцент кафедри СТХ
ПРОЖОЗІ Ірині Валентинівні – канд.екон.наук, додцент, доцент кафедри СТХ,
ПЕТРЕНКО Тетяні Вячеславівні – канд.педагог. наук, доцент, доцент кафедри СТХ
ГОРОДИСЬКІЙ Юлії Петрівні – канд.психол. наук, доцент, доцент кафедри СТХ
НОВІКОВІЙ Наталі Євгенівні – старшому викладачу кафедри СТХ

КОТИКОВІЙ Олені Михайлівні – доктор пед.наук, професор, завідувачка кафедри СТХ
САВЕЛЬЧУК Ірині Борисівні – доктор пед.наук, професор, професор кафедри СТХ
Ця подія стала ще одним підтвердженням високого рівня освіти та підготовки, які надає наш факультет, а також підтвердила, що наші випускники готові до викликів сучасного світу та внесення свого внеску в розвиток суспільства.

Щиро вітаємо наших випускників! Бажаємо наснаги у подальших наукових та професійних здобутках і чекаємо на вас для продовження навчання на ІІ рівні (магістр). Ви стали гордістю нашого факультету та університету, і ми впевнені, що ваше майбутнє буде яскравим та успішним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *