Про Волонтерську практику здобувачів вищої освіти ІІ курсу (бакалавр)

3 червня 2024 року у здобувачів вищої освіти ІІ курсу групи СР-216 бакалаврату розпочалася волонтерська практика. Старт практики ознаменувався проведенням настановчої конференції, де студенти були ознайомлені з основними завданнями та умовами проходження практики.

Більшість студентів обрали базами для своєї практики Голосіївську районну організацію Товариства Червоного Хреста України в місті Києві, а також Благодійний фонд “Єлім”, Громадську організацію “ВОЗЛЮБИ” та Громадську організацію “Стронг Факторі”. Керівником практики призначено кандидата економічних наук, доцентку Ірину Валентинівну Прожогу.

Перший день практики в Голосіївській районній організації Товариства Червоного Хреста України в Києві розпочався зі знайомства студентів з головою організації Світланою Олексіївною Родіною. Вона розповіла студентам про діяльність Товариства Червоного Хреста, методи надання волонтерської допомоги та провела практичне заняття з надання першої медичної допомоги на манекені. Студенти активно брали участь у навчанні та з великим задоволенням опановували нові навички.

Цей практичний досвід є надзвичайно важливим для майбутніх фахівців, оскільки дозволяє не лише застосовувати теоретичні знання на практиці, але й розвивати важливі соціальні навички, необхідні для їхньої професійної діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *